Ara llegint
La carretera del Puig Major, col·lapsada per la neu

La carretera del Puig Major, col·lapsada per la neu

La neu caiguda durant la nit i a primera hora del dematí ha obligat el Consell de Mallorca a tancar la carretera del Puig Major, en el tram comprès entre el Mirador de Ses Barques i el desviament per anar a Sa Calobra. Al migdia l’ha reoberta i després l’ha haguda de tancar de nou, ja que la cota de neu va baixant i s’esperen més nevades al llarg de la proper anit.

Nombroses persones han acudit a aquest tram de carretera per contemplar la neu caiguda durant els primers compassos del 2021, cosa que ha acabat produint col·lapses circulatoris i embussos, sobretot pel fet que en aquest tram hi ha poc espai per estacionar els vehicles.

Una màquina, retirant la neu a les immediacions de la base militar del Puig Major. (Fotos: Consell de Mallorca)

Precisament la Serra de Tramuntana es troba en aquest moment en alerta groga per possibilitat de més nevades. L’AEMET no descarta que es puguin produir precipitacions en forma de neu a partir dels 500 metres d’altura, tant avui dissabte com al llarg dels propers dies.

No només en els cims més alts s’ha registrat neu. També a poblacions com Valldemossa o Bunyola avui dematí els seus moradors s’han trobat neu al seu voltant, ja que la temperatura en alguns punts de Mallorca ha baixat fins als 3 graus positius.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt