Ara llegint
La Policia Local de Calvià intervé una festa d’aniversari amb 35 assistents de 20 a 25 anys que consumien droga

La Policia Local de Calvià intervé una festa d’aniversari amb 35 assistents de 20 a 25 anys que consumien droga

La Policia Local de Calvià ha informat de la paralització d’una festa il·legal a un xalet de Son Font que se celebrava durant tot el cap de setmana. Els agents varen desallotjar els participants en la celebració ahir dematí i varen denunciar els 35 assistents que s’havien aplegat a l’immoble des de dissabte a partir de les 17 hores.

Entre els denunciats, d’edats compreses entre els 20 i els 25 anys, es va identificar a la filla del titular de la finca, la qual havia organitzat la festa per celebrar el seu aniversari. La trobada va tenir lloc a una sala del xalet, que comptava amb un potent equip de música i altaveus. També hi havia gran quantitat d’alcohol.

A primera hora d’ahir la Policia Local de Calvià va fer un control rutinari a la zona de Son Font quan un veí, en veure les patrulles, els va alertar del trui i renous que hi havia a un xalet del camí de Son Font, una zona residencial de Calvià poble. Quan els agents varen acudir al lloc indicat varen trobar que s’estava celebrant una festa d’aniversari il·legal. La Policia Local de Calvià va actuar immediatament i va identificar els 35 assistents a la festa.

Cal esmentar que els participants, tots ells proposats per a sanció per incomplir la normativa covid-19, varen tenir una actitud col·laborativa durant el desallotjament de la casa. No obstant això, quan els agents es varen personar a la festa, alguns assistents varen començar a llançar droga a l’exterior del xalet, que posteriorment va ser intervinguda.

Així i tot, a l’immoble es varen trobar petites quantitats de cocaïna, marihuana, algunes pastilles d’MDA i ketamina. La intervenció policial s’ha saldat amb cinc propostes per a sanció per possessió de drogues.

A més a més del desallotjament, els agents de Policia Local de Calvià varen controlar el trànsit fins a aquest turó calvianer. En aquest control es va aixecar una acta per tràfic de drogues, una altra per conducció baix la influència de begudes alcohòliques, una altra denúncia de trànsit per temes administratius i quatre actes més per no fer ús de la mascareta a l’interior d’un turisme i no ser convivents.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt