Ara llegint
La Ruta de Pedra en Sec, practicable al 100% després de la destrossa de Juliette

La Ruta de Pedra en Sec, practicable al 100% després de la destrossa de Juliette

La Ruta de Pedra en Sec, practicable al 100% després del pas de Juliette

Els camins de la Ruta de Pedra en Sec afectats per la borrasca Juliette ja són transitables, segons ha anunciat avui el Consell de Mallorca. Durant els darrers dies els operaris han procedit a retirar els arbres que hi havia sobre els camins en diversos trams del municipi d’Escorca fins que, finalment, ha quedat alliberada tota la ruta.

No obstant això, les brigades de forestals continuaran netejant i adequant els camins, ja que encara queden branques i restes de les destrosses que no impedeixen el pas.

Malgrat això, molts altres camins de la Serra de Tramuntana romanen encara impedits per la tempesta de neu, pluja i vent que va afectar l’illa de Mallorca a partir de la cota dels 300 metres l’horabaixa del 27 de febrer passat.

La Ruta de Pedra en Sec GR 221 ofereix actualment 178 quilòmetres oberts i senyalitzats, dels quals 94,5 quilòmetres corresponen a l’itinerari principal, que permeten realitzar els trams entre el Coll de sa Gramola i la Trapa, Estellencs i Esporles, i Deià i el port de Pollença, travessant la Serra de Tramuntana. Els altres 83,5 quilòmetres formen part de les variants de s’Arracó, Es Capdellà, Calvià, Castell d’Alaró, Raixa, Sa Costera, pas Llis i Puig de Maria.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt