Ara llegint
L’IBAVI posa en marxa la primera promoció d’habitatge públic a Esporles

L’IBAVI posa en marxa la primera promoció d’habitatge públic a Esporles

Ahir s'iniciaren les obres de construcció de la primera promoció d'habitatge públic de l'IBAVI al municipi d'Esporles. Els habitatges estaran ubicats al solar que gratuïtament va cedir l'Ajuntament, situat en el carrer Ca l'Onclo, 1 (cantonada del carrer Joan Riutort, 90). La superfície del solar és de 625, 25 metres quadrats. Serà una construcció de divuit habitatges dotacionals, dels quals dos seran adaptats. La previsió és que les obres finalitzin aproximadament en un any. Cal destacar que totes les promocions de l'IBAVI responen a una arquitectura sostenible, s'utilitzen materials de km0 i són molt eficients energèticament per fer-los sostenibles també econòmicament, ja que amb la reducció del consum energètic es redueixen les despeses. Tots aquests habitatges van destinats al lloguer social, amb un sistema d'adequació de la renda que en cap cas els llogaters paguen més del 30% dels seus ingressos en concepte de lloguer i despeses. Més endavant anunciarem el lloc i la data de la reunió prevista per informar sobre el projecte.

Han arrancat a Esporles les obres de construcció de la primera promoció d’habitatge públic de l’IBAVI al municipi. Els nous habitatges estaran ubicats al solar que l’Ajuntament va cedir al Govern, situat en el carrer Ca l’Onclo, 1 (cantonada del carrer Joan Riutort, 90). La superfície del solar és de 625 metres quadrats i l’edifici serà una construcció de divuit habitatges dotacionals, dels quals dos seran adaptats.

La previsió és que les obres finalitzin aproximadament en un any.

Des de l’Ajuntament d’Esporles han volgut destacar que totes les promocions de l’IBAVI responen a una arquitectura sostenible, s’utilitzen materials de km0 i són eficients energèticament per fer-los sostenibles també econòmicament, ja que amb la reducció del consum energètic es redueixen les despeses.

Tots aquests habitatges van destinats al lloguer social, amb un sistema d’adequació de la renda que en cap cas els llogaters paguen més del 30% dels seus ingressos en concepte de lloguer i despeses.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt