Ara llegint
Pollença formalitza la compra de Can Villalonga, una casa a Antoni Maura i can Escarrinxo

Pollença formalitza la compra de Can Villalonga, una casa a Antoni Maura i can Escarrinxo

Pollença formalitza la compra de Can Villalonga, una casa a Antoni Maura i can Escarrinxo

Durant la setmana passada l’Ajuntament de Pollença va formalitzar de manera oficial la compra de tres immobles que ara ja han passat a ser propietat municipal.

En primer lloc l’antiga estació de busos Can Villalonga que, tal com es va fer saber, és un espai multidisciplinari de futur, amb una superfície que 623 metres quadrats, que té nombroses possibilitats urbanístiques, i que ja a partir d’ara, amb unes millores no gaire importants, se’n podrà fer ús per a activitats culturals o lúdiques. S’ha adquirit aquest immoble per un valor de 2.400.282 euros.

Per altra banda, l’anunciada compra de la casa del carrer Antoni Maura, per 350.000 euros, també forma part d’aquesta actuació. Es va efectuar amb l’objectiu de connectar el Cine Capitol amb Can Villalonga i ampliar i donar continuïtat al que constitueix el projecte de reforma del Cine Capitol i a la que serà una àrea cultural de referència del nostre municipi. La posada a punt del projecte de l’espai, ja quasi finalitzada, ha inclòs la millora de la caixa escènica i l’adequació dels banys.

I en última instància, i després de molts d’anys de fer-ne ús a costa d’un lloguer, l’antic camp de futbol Can Escarrintxo ha passat a ser oficialment patrimoni de l’Ajuntament per un total de 550.000 euros. Aquest terreny, que té una extensió de 8.000 metres, amplia encara més l’espai cultural i s’utilitzarà com a equipament lúdic i esportiu i, a part, per a la reordenació del punt verd del poble.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt