Ara llegint
Pollença incorpora un patí de pedals adaptat a persones amb mobilitat reduïda

Pollença incorpora un patí de pedals adaptat a persones amb mobilitat reduïda

L’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), responsable de l’explotació de la platja dels Tamarells, ha adquirit un patí de pedals adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Es materialitza així una millora de les presentades en el procés de licitació dels serveis de temporada de les platges del municipi de Pollença.

El nou patí de pedals que incorpora plaques solars que alimenten un motor elèctric per permetre un funcionament de forma autònoma, perquè pugui ser usat per qualsevol persona, però especialment destinat a les persones amb mobilitat reduïda o que presentin alguna diversitat funcional que no els permeti fer anar els pedals d’aquests patins.

Aquest servei es troba ubicat a la platja dels Tamarells, en el punt d’accessibilitat implantat en aquesta zona de platja, de manera que tots els serveis que es presten a la platja (WC, quiosc-bar, zona d’ombra, bany assistit, jocs infantils…) segueixen les directrius d’accessibilitat universal.

La regidora de Turisme, Administració Electrònica i Comunicacions, Medi Ambient, Policia Local, Maria Buades, ha explicat que “aquesta actuació va en consonància amb l’aposta real que ha fet l’Ajuntament de Pollença per garantir l’accessibilitat universal no només a la platja sinó també a la resta de serveis”.

“Volem que totes i cada una de les persones usuàries de les platges de Pollença les pugui gaudir sense cap tipus d’impediment, amb la finalitat que sigui una platja inclusiva”,ha afegit Buades.

Miquel Cifre, president de l’AVPP, ha manifestat que “l’Associació sempre ha intentat anar millorant els serveis de les platges que gestionam, i aquesta actuació suposa una gran millora que complementa les altres realitzades, amb l’objectiu de poder disposar que la platja dels Tamarells sigui cent per cent accessible per a qualsevol persona”.

Totes les actuacions que es fan a les platges del municipi de Pollença es troben sota el paraigua del sistema de gestió ambiental i de qualitat que hi ha implantat. A més, des de l’Ajuntament de Pollença es treballa perquè la platja dels Tamarells pugui disposar del certificat d’accessibilitat universal, fet que suposaria la visualització de la tasca integradora dels serveis de platja que es du a terme tant des de l’Ajuntament com des de l’AVPP.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt