Ara llegint
Pollença prohibeix pujar a la Torre d’Albercuix pel seu mal estat de conservació

Pollença prohibeix pujar a la Torre d’Albercuix pel seu mal estat de conservació

Pollença prohibeix pujar a la Torre d'Albercuix pel seu mal estat de conservació

L’Ajuntament de Pollença va tancar ahir l’accés a la Torre d’Albercuix degut al seu mal estat de conservació i a l’alta probabilitat que algú en pogués prendre mal si hi pujava.

Fonts municipals atribueixen aquests problemes a actes vandàlics escomesos en aquest element patrimonial i també per la degradació d’alguns elements arquitectònics provocada, principalment, per la gran afluència de persones que la visiten i hi entren diàriament, així com també per les condicions climàtiques a les quals es veu sotmesa de cap a cap d’any.

Des de l’Ajuntament de Pollença han anunciat que treballen per assolir la protecció i la conservació d’aquest element del patrimoni històric de les Illes Balears, i també perquè la ciutadania i les futures generacions puguin gaudir del monument amb unes garanties i condicions adequades. Mentre es gestiona la seva restauració, conjuntament amb el Consell de Mallorca, l’accés al monument queda restringit i així ho han fet constar amb diversos cartells tant a l’accés per carretera com en el propi element patrimonial.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt