Ara llegint
Pollença salva els parcs infantils de les platges d’Albercutx i Tamarells

Pollença salva els parcs infantils de les platges d’Albercutx i Tamarells

L’Ajuntament de Pollença ha donat a conèixer avui que el Servei de Costes i Litoral de la Conselleria de Medi Ambient ha fet marxa enrere i ha confirmat que no s’oposarà a mantenir els parcs infantils a les platges de Pollença tal i com demanava el consistori i també gran part de la població.

Segons ha informat l’Ajuntament, la Conselleria dona la raó a l’argument que li va transmetre l’Ajuntament de Pollença perquè es tracta d’instal·lacions permanents i no de temporada.

Des de l’Ajuntament sostenen que ara és Costes qui ha de decidir, després de rebre les al·legacions presentades pel consistori, si es mantenen o no les instal·lacions.

Pollença va demanar per poder mantenir els parcs infantils de les platges de Tamarells, Albercutx i també les taules de berenar de Llenaire, que es troben a pocs metres de la mar. L’Ajuntament tenia una comunicació del Departament de Costes que els instava a retirar-les a causa d’un informe negatiu del Govern Balear.

L’Ajuntament ha recordat que la pervivència d’aquestes instal·lacions respon a una reclamació consistorial i ciutadana i que la setmana passada va haver-hi una manifestació en contra de la retirada dels parcs i de les taules de berenar. Defensen, a més, el caràcter de «platja artificial urbana» d’aquests espais i han anunciat que «farem tot el possible per a mantenir aquesta zona d’oci. Han sol·licitat, a més, que no sancionin les empreses que varen explotar aquests serveis el passat estiu ja que comptaven amb un informe favorable.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt