Ara llegint
Sóller programa l’onzena edició de la Trobada d’Havaneres a la Platja d’en Repic

Sóller programa l’onzena edició de la Trobada d’Havaneres a la Platja d’en Repic

Sóller programa l'onzena edició de la Trobada d'Havaneres a la Platja d'en Repic

L’Ajuntament de Sóller prepara una nova edició de la Trobada d’Havaneres, l’onzena, que es celebrarà a la Platja d’en Repic del Port de Sóller els dies 22 i 23 de setembre.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sebastià Aguiló, juntament amb Miquel Jaume, del Grup Trui i Miquel Vera, representant de Cadena Ser, han presentat el programa i el cartell.

Aquesta nova edició d’un esdeveniment que tanca l’estiu en el Port de Sóller serà presentada per la periodista Mar Puigserver i comptarà amb la participació especial d’Antònia Munar, una dona sollerica molt lligada dins el món del mar des de ben petita, i que es dedica a la venda de peix, i del cantautor Tomeu Penya, com a màxim representant de la música mallorquina, que seran els encarregats d’apadrinar l’esdeveniment.

El cartell preveu l’actuació dels grups Embat, Gent del Pla i del cor Pro Música Chorus. Els grups Aires Sollerics, Estol de Tramuntana i els Xeremiers de Sóller completaran aquesta cita que, segons expressa el mateix Aguiló, «mantindrà l’essència de sempre».

Hores abans que comenci l’espectacle, el Port de Sóller serà ambientat pel so de la música del grup Mar i Vent, que farà un recorregut en llaüt per tota la badia.

Els organitzadors s’han mostrat molt entusiasmats amb aquesta nova edició, que compta des de fa molts anys amb la participació d’un gran nombre de públic tant de Sóller com dels voltants i esperen que aquesta vegada també tingui una gran repercussió, ja que «és un esdeveniment ja consolidat que s’ha convertit en un clàssic», apuntava Aguiló.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt