Ara llegint
Catalina Julve, premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa

Catalina Julve, premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa

Catalina Julve, premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d'art Drawing Room de Lisboa

L’artista manacorina Catalina Julve va rebre el passat divendres el premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa. Un reconeixement que li donarà l’oportunitat de realitzar una residència artística a la Fàbrica de Lápis Portuguesa, complementada amb una estada a la Oliva Creative Factory.

El New Talent Drawing Award – Drawing Room Lisboa & Viarco pretén oferir una residencia artística a un artista de Drawing Room Lisboa que estigui al començament de la seva carrera. Durant la residència a Viarco, la premiada tindrà l’oportunitat de treballar en llibertat creativa, inspirant-se en les experiències, materials i reflexions de l’espai de treball que l’envolta per donar peu a l’acte de dibuixar.

Catalina Julve, juntament amb Andreu Maimó, Cristòfol Pons i Isabel Servera han participat de la fira de dibuix #DrawingRoomLisboa convidats per l’Institut d’Estudis Baleàrics dins el focus Illes Balears. La fira #DrawingRoomLisboa se celebra del 25 al 29 d’octubre a l’edifici de la Sociedade Nacional de Belas Artes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt