Ara llegint
El Congrés Internacional Robert Graves analitza la importància de la correspondència a la seva obra

El Congrés Internacional Robert Graves analitza la importància de la correspondència a la seva obra

La Fundació Robert Graves, que depèn de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, inaugura demà el 15è Congrés Internacional Robert Graves que analitzarà fins al dissabte 16 la importància de la correspondència en l’obra de l’escriptor anglès que va desenvolupar gran part de la seva obra a Mallorca.

Organitzat per la Fundació Robert Graves i la Robert Graves Society, arranca demà, a les 16.45 hores, al CaixaForum Palma amb una benvinguda als participants. Després de la conferència de l’expert Patrick McGuinness, l’Ajuntament de Palma ofereix una recepció de benvinguda al Castell de Bellver.

El programa inclou conferències de Gregory Leadbetter, Paul O’Prey, Lucía Graves, Chris Nicholson, Nicola Nathan o Joseph Bailey, entre d’altres, en les quals explicaran aspectes rellevants sobre la vida i obra del poeta i tenint en compte que va escriure més de 6.000 cartes a Mallorca.

La Fundació Robert Graves col·labora amb la Robert Graves Society en recopilar cartes de l’escriptor d’unes vuitanta institucions a Europa, Estats Units o el Canadà. Al Congrés es presentaran 1.500 cartes transcrites i en línia.

El Congrés Internacional Robert Graves ha tractat amb anterioritat la relació de la seva obra amb la mitologia, el classicisme, la religió, l’humor, la ironia o la tragèdia i la influència que han tingut aquests aspectes en ella.

El programa i les inscripcions es poden consultar a https://www.robertgraves.org/conference-2022/.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt