Ara llegint
El Cor de Dones de la UIB anirà al Concurs Polifònic Internacional Guido d’Arezzo, a Itàlia

El Cor de Dones de la UIB anirà al Concurs Polifònic Internacional Guido d’Arezzo, a Itàlia

El Cor de Dones de la UIB anirà al Concurs Polifònic Internacional Guido d'Arezzo, a Itàlia

El Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears, dirigit per Lídia Fernández, ha estat seleccionat per participar en el 71è Concurs Polifònic Internacional Guido d’Arezzo, a Itàlia, que serà del 23 al 26 d’agost de 2023. Aquest concurs és un dels més importants d’Europa per a cors no professionals.

El Cor de Dones de la UIB va néixer durant l’any acadèmic 2016-17 al voltant de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears, a proposta de la cantaire de la Coral UIB Lídia Fernández, que n’és la directora titular. És la darrera formació vocal que s’ha incorporat a les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears.
 
Es tracta de veus femenines, la majoria de les quals canten en altres agrupacions de la família coral, i moltes d’elles han tingut vinculació amb les corals de la UIB. El treball vocal i la divulgació de nous repertoris a veus blanques són els objectius principals de l’agrupació. Les cantaires han participat a la temporada de concerts de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, amb l’Orquestra Lauseta i a l’11a Setmana Internacional d’Orgue Antoni Martorell, entre nombrosos concerts a Mallorca i a fora. Destaca la gira que varen fer a l’Índia, convidades per la Fundació Vicenç Ferrer en el projecte Mataombres.
 
Han guanyat el segon premi i el premi del públic al I Certamen Coral de Binissalem. Han interpretat obres com Planetes i Seven part songs, de G. Holst; Song of the universal, d’O. Gjeilo, i Messe basse, de G. Fauré, entre d’altres. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt