Ara llegint
El Govern Balear fomenta el voluntariat en edat madura

El Govern Balear fomenta el voluntariat en edat madura

El Govern Balear fomenta el voluntariat en edat madura

El Govern ha distribuït 1.200 cartells i prop de 4.000 calendaris de la campanya «Sou grans», amb l’objectiu de posar en valor el voluntariat en edat madura.

La distribució d’aquest material forma part de la campanya de sensibilització que el Govern va iniciar el passat mes de novembre per posar en valor la feina que fa la gent gran en el món del voluntariat i fomentar la seva participació. Aquesta cartelleria i calendaris s’han repartit en centres de majors, parcs, col·legis i, en general, en tots aquells espais on hi ha major afluència de gent gran de l’arxipèlag, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents possibilitats que ofereix el món del voluntariat per a les persones majors.

La directora general de Participació, Transparència i Voluntariat, del Govern, Marina Crespí, ha explicat que «el Govern farà els esforços, les campanyes i els actes comunicatius necessaris per tal de posar en valor el voluntariat en edats madures. Vivim en una societat on les persones majors demanden i necessiten de la nostra atenció; per això, el voluntariat pot marcar la diferència per a moltes persones que sofreixen solitud no desitjada». «Voldria destacar la gran acollida que està tenint aquesta campanya i esperam que els resultats siguin igual d’excel·lents. Des de la Direcció General tenim un doble objectiu, com és el fet de posar en valor i fomentar la participació en la vida comunitària d’aquest col·lectiu», ha afegit.

L’any passat, el Govern de les Illes Balears va dedicar la Setmana del Voluntariat al reconeixement de la tasca dels més joves. Enguany vol reconèixer la feina dels més grans i animar-los a participar, o continuar participant, en les diferents iniciatives de voluntariat desplegades a les Illes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt