Ara llegint
El Govern renova el compromís amb l’Institut d’Estudis Catalans

El Govern renova el compromís amb l’Institut d’Estudis Catalans

El Govern renova el compromís amb l'Institut d'Estudis Catalans

El Govern de les Illes Balears i l’Institut d’Estudis Catalans han signat un protocol per establir un marc de col·laboració amb l’objectiu fonamental de la promoció del coneixement de la llengua catalana i el patrimoni cultural. 

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, i la presidenta de l’IEC, Teresa Cabré, han estat els responsables de signar el conveni. Els han acompanyat el secretari autonòmic d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Miquel Àngel Sureda; la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior; el president de la Secció Filològica de l’IEC, Nicolau Dols, i el delegat de l’IEC a les Illes Balears, Damià Pons.

El protocol, que tindrà una vigència de quatre anys, facilitarà l’actuació conjunta per al desplegament d’activitats i projectes relacionats amb la política lingüística i l’estudi, la recerca, la promoció i la difusió de la llengua i la cultura catalanes.

Ambdues institucions han col·laborat al llarg dels anys en projectes de suport i promoció de la llengua catalana i preservació del patrimoni lingüístic i cultural, i és voluntat d’ambdues parts refermar la seva col·laboració en aquests àmbits.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt