Ara llegint
La campanya de Bons Illes Balears compta amb més de mil comerços adherits

La campanya de Bons Illes Balears compta amb més de mil comerços adherits

La campanya Bons Illes Balears compta amb més de mil comerços adherits

Aquest dimarts 21 de març i fins al 15 d’abril ja es podran bescanviar els bons comercials del Govern, que sota el nom «Quins Bons més Bons», posarà en circulació mig milió d’euros amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el sector del petit i mitjà comerç.

Així ho ha explicat el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, qui ha destacat durant l’entrega del distintiu de comerç adherit a la campanya per part del local Genoveva Bebé, que «aquesta edició ha superat els 1.000 comerços adherits, el que suposa, que la ciutadania tindrà més opcions i més varietat per bescanviar els seus bons. Vull recordar que aquest Govern ha impulsat aquests bons comercials que sumen ja la seva tercera edició i esperam que tengui el mateix èxit en aquesta convocatòria com amb les dues anteriors. Animam la ciutadania a emprar els bons i ajudar a enfortir el nostre sistema comercial, que sempre ha estat del costat dels ciutadans».

Per part seva, el secretari autonòmic de Sectors Productius, Jesús Jurado, ha indicat que «fem un impuls decidit a un model nostrat, que és el de proximitat, i a la vegada intentam donar un cop de mà a aquelles famílies que potser han hagut d’aparcar algunes compres, com roba nova de nadons, per exemple, ara que ens trobam a l’històric Genoveva Bebé, o estris necessaris per a la llar o l’escola».

Finalment, el director general de Comerç, Miquel Piñol, ha indicat que «aquesta primera campanya es complementarà amb una segona al mes d’octubre, i en total enguany haurem mobilitzat més de tres milions d’euros en compres al petit comerç».

Dades de la campanya Bons Illes Balears

Un total de 1.010 comerços de les Illes Balears han sol·licitat adherir-se a la campanya de bons comercials del Govern d’aquesta convocatòria del 2023. Així se supera la campanya anterior, quan es va arribar a 812 comerços adherits, i la del 2021, quan varen ser 512. Per illes, han sol·licitat l’adhesió un total de, 830 comerços de Mallorca, 115 de Menorca, 54 d’Eivissa i 8 de Formentera.

Els municipis que hi participen són Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campos, Capdepera, Esporles, Felanitx, Inca, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Marratxí, Muro, Palma, sa Pobla, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Santanyí, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa, en el cas de Mallorca; Alaior, Ciutadella, Ferreries, Maó, Mercadal i Sant Lluís, a Menorca; i Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Santa Eulària des Riu i Formentera, en el cas de les Pitiüses. Després de Palma, amb 359 comerços adherits, el municipi amb més comerços inscrits és Manacor, amb 120, seguit d’Inca, amb 101, i Ciutadella, amb 59. També destaquen les xifres d’altres municipis com Santanyí, amb 36 comerços inscrits; Eivissa amb 26, i Maó amb 29.

Aquest és el tercer any consecutiu que la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica impulsa a través de la Direcció General de Comerç aquest programa d’estímul per al petit i mitjà comerç de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera mitjançant el regal de bons de descompte per a compra local i consum de proximitat. El funcionament serà el mateix de campanyes anteriors: cada ciutadà major de 16 anys resident a les Illes Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar en establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons es podran acumular en una sola compra o usar en diferents compres, en diversos o en un únic comerç, i s’han de sol·licitar directament a les botigues (no són aplicables a compres per Internet).

Els comerços adherits es podran consultar al web www.bonsillesbalears.com

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt