Ara llegint
La Colla Fonera McColins es llueix a la tirada d’Inca

La Colla Fonera McColins es llueix a la tirada d’Inca

Com no podia ser d’altra manera la Colla Fonera McColins es lluí amb la seva brillant entrada dins el món organitzatiu del Tir de Passetja, amb una autèntica i tradicional matinal fonera, disputada dins els bells paratges de Sa Pota del Rei inquera, amb motiu de la Fira de l’Esport d’Inca, que aconseguí congregar un total de 76 participants  (8 nins, 15 dones, 40 homes i 13 tiradors de promoció), tot un nou rècord, entre ells un equip íntegre català (Foners Catalans) encapçalats pel bon amic Hèctor Hidalgo, gran activista incombustible, i millor promotor del nostre esport al llarg dels anys.

La disputadíssima i entretinguda tirada, que ressaltà per la perfecta organització, fou la darrera competició de pedra puntuable per a la Challenge del XVIII Campionat de Mallorca 2022, premis que seran lliurats oficialment per la Federació a mitjans desembre, dins un súper i novedós acte del que ben aviat en començareu a sentir notícies.

A destacar el impactant lliurament de premis de la matinal esportiva (sense oblidar la súper berenada), amb unes senalles replenes de productes illencs, presidit per la presidenta de l’entitat organitzadora, Maria del Mar Moyà, acompanyada dels directius de la Colla Fonera McColins, i dels regidors de l’Ajuntament d’Inca  Maria del Carmen Oses Ramos (primera Tinent de Batle), Antoni Peña Mir (delegat d’Esports, Festes i Promoció Ciutadana) i Maria Antònia Pons Torrens (delegada de Serveis Socials), que acabà amb un inesperat i avançat lliurament de premis, a nivell de Formula 1, amb llançament de cava inclòs, als nous Campions de Mallorca de Tir de Pedra, que amb aquest triomf aconseguien el seu pas directe a la disputa del Campionat de les Balears Individual, modalitat pedra, que es disputarà el diumenge, dia 27 de novembre al Hipòdrom Son Pardo.

Com ja comentàvem després de la disputa de la darrera prova de la Lliga Balear, a Lloseta, i a Sant Lluís (Menorca), el Tir de Passetja, aquest ancestral esport heretat dels nostres avantpassats, l’únic d’autèntica arrel Balear, no coneix fronteres ni barreres, i segueix tombant rècords de participació i esportivitat, setmana darrera setmana.

Triomfadors de la matinal d’homes. (Foto: Joan Oliver)

Classificacions Homes.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 17 punts i 3 dianes

2.- Francesc Montiel (C.F. Mallorca), 14 punts i 2 dianes

3.- Albert Comas (C.F. Ciutat), 13 punts i 2 dianes.

Triomfadores de la matinal de dones. (Foto: Joan Oliver)

Classificació Dones.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 17 punts i 3 dianes

2.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 14 punts i 1 diana

3.- Antònia Moreno (C.F. Son Servera), 11 punts i  2 dianes.

Triomfadors de la matinal de nins. (Foto: Joan Oliver)

Classificació Nins.

1.- Xisco Moyà (C.F. McColins), 13 punts i 2 dianes

2.- Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 9 punts i 1 diana

3.- Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), 8 punts.

Vinents tirades.

Mallorca: Diumenge 30. d’octubre, a partir de les 10 hores, Campionat de les Balears Individual Modalitat Pilota, baix de la organització del Club Foners Llucmajor, conjuntament amb la Federació Balear de Tir de Fona, dins la Fira de l’Esport de Llucmajor.

Menorca: Diumenge, 20 de novembre, a les 11 hores. Lloc: Camp de Tir de Fona de Sant Lluís. Modalitat pilota. Organitza: UEM Menorca.

FOTOS:  https://www.flickr.com/photos/ccds/albums/72177720303115502

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt