Ara llegint
La capella de la Misericòrdia reobri amb l’exposició Espacios Naturales

La capella de la Misericòrdia reobri amb l’exposició Espacios Naturales

La capella de la Misericòrdia reobri amb l’exposició Espacios Naturales

El Consell de Mallorca reobri la capella de la Misericòrdia, a Palma, amb l’exposició Espacios Naturales. Es tracta d’una mostra representativa dels espais naturals adscrits al Ministeri de Defensa inclosos a la Red Natura 2000 i l’objectiu és donar a conèixer la valuosa diversitat de la flora i la fauna presents als enclaus que tenen ús militar. A més, també es posa de relleu la cultura de defensa, és a dir, les mesures que es duen a terme per a la protecció i conservació del medi ambient. 

La inauguració de l’exposició es durà a terme aquest dimarts, 20 de febrer, a les 19 hores, i estarà disponible fins al 2 de març, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El dia de la inauguració, a més, es durà a terme la conferència “Espais naturals del Ministeri de Defensa a Balears”, que serà impartida per Jorge Moreno Pérez, exdirector del Parc Nacional de Cabrera. 

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, destaca que, a poc a poc, està complint amb la seva voluntat de obrir els espais de la Misericòrdia a la ciutadania: “teniem l’objectiu de convertir l’edifici en un vertader centre cultural i així està sent, totes les sales estan plenes de propostes culturals i continuam fent feina de programació. Hi ha una gran riquesa cultural a Mallorca i la volem posar de relleu. A més, Roca ha destacat que, “entre moltes altres, ara mateix es poden visitar dues grans exposicions a la Misericòrdia relacionades amb els paissatges: Espais naturals, a la capella, i Geodèsia, a les sales annexes a l’aljub”. 

Cal destacar que la capella de la Misericòrdia ha estat tancada durant dos anys, sense cap activitat programada. És un dels espais més majestuosos del Centre Cultural i, a partir d’ara, s’incorpora als espais expositius de l’edifici i oferirà propostes culturals a la ciutadania.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt