Ara llegint
Miquel Coll, APAEMA: “La solució als problemes que tenim passa per més agroecologia, no per tornar enrere”

Miquel Coll, APAEMA: “La solució als problemes que tenim passa per més agroecologia, no per tornar enrere”

Protesta APAEMA

L’associació de productors ecològics APAEMA s’ha sumat avui a la tractorada convocada per les organizaciones agrarias UPA-AIA Illes Balears, Unió de Pagesos de Mallorca, Cooperativas Agroalimentarias y ASAJA-BALEARS.

El president d’APAEMA, Miquel Coll, ha explicat que donen suport a les mobilitzacions perquè “això va de pagesia en global. Si no hi ha pagesia, no n’hi haurà ni d’ecològica ni de convencional. Necessitam que la nostra activitat sigui rendible i que poguem desenvolupar-la d’una manera normal, i això ens afecta a tots els pagesos”. 

Participants a la tractorada dels sector primari convocada aquest 19 de febrer. Foto: APAEMA.

Des d’APAEMA estan a favor de mantenir l’Agenda 2030 i d’altres mesures com l’estratègia europea “De la granja a la taula”. “No podem fer una passa enrere perquè el futur és l’agricultura ecològica”, destaca Miquel Coll, que afegeix que “no podem admetre que el missatge que es doni és que volem contaminar més i que hi hagi un major ús de pesticides i de fitosanitaris, quan el procés que hem de fer és a la inversa”. “La solució als problemes que tenim passa per més agroecologia, no per tornar enrere”, conclou.  

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt