Ara llegint
La fotógrafa Valeria Gaia exposa les seves imatges de 17 esglésies d’Eivissa

La fotógrafa Valeria Gaia exposa les seves imatges de 17 esglésies d’Eivissa

El Far de ses Coves Blanques acull a partir d’aquest dimarts, 9 d’agost, l’exposició “Les esglésies blanques” de la fotògrafa italiana Valeria Gaia, que es podrà visitar fins al 15 de setembre.

La mostra, organitzada pel Consell d’Eivissa en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Antoni, recull 50 imatges de les 17 esglésies de l’illa d’Eivissa en format blanc i negre.

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón, la regidora de Serveis Socials, Cultura i Educació de l’Ajuntament, Maria Ramón, i el director Insular d’Educació, Cultura i Patrimoni, Miguel Costa, han presentat la mostra que ja s’havia exposat a Sa Nostra Sala.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el 9 d´’agost a les 20 hores i acollirà també la presentació del catàleg realitzat per l´’Editorial Balàfia Postals a càrrec de la historiadora Francesca Riera Escandell i l’editora Neus Escandell Tur.

L’autora Valeria Gaia va néixer a Treviso (Itàlia) i està lligada a l’illa des del 2002, on assegura que ha trobat una vida de “serenitat mediterrània”. Des del 2017, amb el llibre “The Cities of Silence”, la fotografia de Gaia s’ha començat a involucrar en la memòria del patrimoni cultural humà, que es reflecteix en aquesta mostra que defineix l’arquitectura, la cultura i el patrimoni d’Eivissa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt