Ara llegint
Camp Mallorquí comença la campanya de recollida d’ametlla i garrova

Camp Mallorquí comença la campanya de recollida d’ametlla i garrova

La cooperativa de segon grau Camp Mallorquí ha començat aquest dilluns 8 d’agost la campanya de recollida d’ametlla i garrova. Pel que fa l’ametlla, Camp Mallorquí compra ametlla convencional a 3’10 euros/quilo, i ametlla ecològica a 7 euros/quilo. Per consultar els horaris d’entrega, les proves de rendiment i les formes de pagament posa a disposició el telèfon 971 62 24 00.

A la campanya de garrova que comença a les 12 cooperatives associades a Camp Mallorquí, la garrova convencional es paga a 1’55 euros/quilo, i la garrova ecològica a 1’60 euros/quilo. La cooperativa compta també amb una taula de preus que varien en funció de la prova de rendiment. El preu a rendiment por arribar a un màxim de 2’95 euros, en el cas que la garrova compti amb un 20% de garroví.

“El preu de la garrova ha pujat perquè el preu del que ens compra el garroví també ha pujat” explica Miquel Gual, president de Camp Mallorquí. La garrova és paga enguany 55 cèntims més cara que l’any passat. Un preu que s’ha fixat pels primers 15 dies d’agost i que s’anirà revisant depenent dels contractes que es facin de garroví.

Camp Mallorquí arreplega entre 5 i 6 milions de quilos de garrova. Enguany, segons les previsions de les cooperatives sòcies, Miquel Gual explica que “si no hi arribam, ens hi farem molt a prop”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt