Ara llegint
La Seu de Mallorca recupera dilluns les visites a les terrasses

La Seu de Mallorca recupera dilluns les visites a les terrasses

La Catedral de Mallorca oferirà a partir del proper dilluns, dia 3 de maig, recorreguts lliures per les seves terrasses, adaptant-se a la gran demanda que genera cada any aquest tipus de visites i davant l’actual situació sanitària. Asseguren des de La Seu que es tracta d’una “experiència extraordinària on es podrà contemplar la immensitat de la mar i la bellesa de Palma, sens dubte un bon pla per a realitzar una excursió cultural i gaudir d’uns minuts de pau i contemplació”.

No és el primer any que s’ofereix aquesta experiència, però sí que és la primera ocasió que la Catedral, adequant-se a les circumstàncies, realitza aquesta nova modalitat de visita. Un recorregut de lliure accés perquè el visitant pugui gaudir de les terrasses dels arcbotants, de l’espectacular rosassa major, del campanar i del skyline de la ciutat, evitant en tot moment la concentració de gent en un mateix punt. A partir del mes de juny i a una hora concreta del dia, es durà a terme un tour guiat on es realitzarà tot el recorregut, incloent les zones dels pinacles.

Hi haurà quatre torns programats entre les 10 i les 13 hores de dilluns a dissabte, d’una hora de durada i baix prèvia reserva.

Durant aquest primer mes les visites per a residents de Mallorca seran gratuïtes. A partir del mes de juny tindran un preu de 5 euros per persona i s’oferirà un dia a la setmana gratuït, tots el divendres. Per als no residents el preu serà de 20 euros i podran gaudir d’una visita a la Catedral i terrasses.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt