Ara llegint
La UIB sembra un roure en memòria del director de cinema Agustí Villaronga

La UIB sembra un roure en memòria del director de cinema Agustí Villaronga

La UIB sembra un roure en memòria del director de cinema Agustí Villaronga

La Universitat de les Illes Balears ha sembrat als jardins de Son Lledó un roure en memòria d’Agustí Villaronga, doctor honoris causa que va morir el 22 de gener de 2023 i que serà investit, a títol pòstum, durant l’acte d’obertura del nou any acadèmic, que tindrà lloc el divendres, 8 de setembre, a les 12 hores. 

A l’acte han intervingut el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Magdalena Brotons, i familiars del senyor Agustí Villaronga. També hi han estat presents els membres del Consell de Direcció de la UIB, degans, directors de departament i membres de la comunitat universitària per retre-li homenatge.

El senyor Agustí Villaronga va ser nomenat doctor honoris causa per la UIB el 16 de desembre de 2021, però, a causa de la malaltia que patia, no es va poder dur a terme l’acte d’investidura. La proposta del nomenament va ser del Consell de Direcció de la UIB, que l’havia aprovat l’octubre de l’any 2021.

La plantació d’un arbre és un dels actes que tradicionalment formen part de la cerimònia d’investidura dels doctors honoris causa de la UIB, amb l’objectiu que servin la seva memòria entre la comunitat universitària.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt