Ara llegint
L’Ajuntament d’Alcúdia reb dos becaris estudiants de català procedents de Praga

L’Ajuntament d’Alcúdia reb dos becaris estudiants de català procedents de Praga

Becaris estudiants de català a l'Ajuntament d'Alcúdia

Els dos becaris són Tanya Semenchenko nivell B2 de català, ucraïnesa que viu a Praga i Alexander Kolb nivell B2 de català, alemany que viu a Praga. Romandran a Alcúdia, fins dia 25 de juliol a través del programa de beques de l’àrea de normalització lingüística de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Avui a les dependències de l’Ajuntament d’Alcúdia la batlessa, Fina Linares, i la regidora de normalització lingüística, Carme Garcia, acompanyades del tècnic de normalització lingüística, Miquel Font han rebut a les dues persones estudiants de català al Centre Carlemany de llengua catalana de la Universitat Carolina de Praga, centre que depèn del Govern d’Andorra.

L’objectiu és la pràctica de la llengua catalana a través de tasques de suport als departaments de l’Ajuntament d’Alcúdia, dins el període de les festes de Sant Jaume, a més de col·laborar amb l’àrea de normalització lingüística, així com amb altres activitats lúdiques i culturals. Tant la batlessa com la regidora responsable els han desitjat que gaudeixin de la seva estada al nostre municipi.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt