Ara llegint
Una cinquantena de persones es formen en gestió del medi natural amb l’IBANAT

Una cinquantena de persones es formen en gestió del medi natural amb l’IBANAT

El programa SOIB 30 ofereix cursos mixtos d’ocupació i formació per a persones desocupades majors de 30 anys. Enguany, els cursos s’allarguen dos mesos respecte a anys anteriors i, per tant, duraran onze mesos. Se’n beneficiaran 49 persones en els quatre cursos programats a Son Tous i a les finques públiques de Menut, Son Real i Can Marroig.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el gerent de l’IBANAT, Joan Ramon, han visitat avui les instal·lacions de Son Tous, a Palma, on es desenvolupa un dels quatre programes SOIB 30 Formació i Ocupació 21/22 que ofereix la conselleria.

El conseller Mir s’ha mostrat «molt satisfet de la continuïtat d’un programa que no només obre portes al mon laboral als qui més ho necessiten sinó que garanteix que la gestió del medi natural comptarà amb professionals formats adequadament».

Entre l’oferta formativa, s’hi troben cursos com a peó forestal, agropecuari, d’horticultura, de jardineria o en empreses de tractaments silvícoles, entre d’altres.

El gerent de l’IBANAT, per la seva banda, ha assenyalat que l’empresa pública està fent feina en l’adequació de les aules de formació a Es Mercadal i Sa Coma perquè en futures convocatòries aquests cursos es puguin dur a terme, també, a Menorca i a Eivissa.

El programa SOIB 30 Formació i Ocupació 21/22 està finançat pel SOIB mitjançant Conferència sectorial.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt