Ara llegint
10 alumnes del projecte Sa Gúbia treballaran aquest juliol al sector de la fusta

10 alumnes del projecte Sa Gúbia treballaran aquest juliol al sector de la fusta

El Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca ha organitzat un acte de cloenda per posar punt final a la part formativa del projecte Sa Gúbia, el qual s’emmarca en el programa SOIB Formació Dual Sectors Estratègics 2022-2026. Així doncs, a partir d’aquest mes de juliol els alumnes treballadors començaran a treballar a les empreses que participen en aquesta iniciativa. 

Sa Gúbia és un projecte que combina formació en el certificat de professionalitat MAMS0108 Instal·lació d’elements de fusteria i feina remunerada en distintes empreses del sector de fusteria i construcció, mitjançant la formalització d’un contracte laboral de formació en alternança. Les fusteries que col·laboren aquesta edició són: CARPINTERIA MECÀNICA CAMPANET, EBANISTERIA J. CAÑELLAS, FUSTERIA PAYERAS, EBENISTERIA ÚNICS, DELTA NETWORK, FUSTERIA COMAS, FUSTERIA GAYA, FUSTERIA DIPEP i CHRISTIAN MOBILIARIO. 

«Estam molt contents dels bons resultats que obtenim amb aquests tipus de programes, en els quals els alumnes podem posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Gràcies al treball i l’esforç de l’alumnat treballador, així com de les empreses col·laboradores, hem aconseguit una elevada taxa d’inserció laboral», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Xisca Barceló. 

Per la seva banda, el batle d’Inca, Virgilio Moreno destaca que «els programes formatius dirigits a sectors estratègics com la fusteria són molt beneficiosos atès que posen a l’abast de les empreses personal qualificat i alhora contribueixen a millorar l’ocupació en sectors amb alta demanda.» 

En concret, participen enguany d’aquest programa impulsat pel SOIB i cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), un total de 10 alumnes treballadors. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt