Ara llegint
27 estudiants de Calvià comencen les seves pràctiques laborals d’estiu

27 estudiants de Calvià comencen les seves pràctiques laborals d’estiu

27 estudiants de Calvià comencen les seves pràctiques laborals d'estiu

De les vint-i- set beques concedides enguany, vint es desenvolupen en departaments i serveis municipals, com la Llar de Calvià, Calvià 2000, Patrimoni Històric, Cultura o Transparència. Entre les entitats col·laboradores, que acullen els altres set becaris els mesos de juliol i agost, estan Wireless DNA, Rehabilitació Calvià, Western Water Park, Fundació de Solidaritat Amaranta, Clínica veterinària La Vileta o el Centre Balear de Biologia Aplicada.

El batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, i el tinent de batle de l’àrea d’Educació, Jaime Bujosa, han donat la benvinguda als 27 becaris que faran pràctiques durant l’estiu. En l’acte de presentació d’avui matí s’ha donat a conèixer el funcionament i característiques de la beca, així com formació bàsica en protecció de dades i riscos laborals.

BECAlvià serveix per fer pràctiques laborals d’estiu, per la qual cosa cada jove percebrà un ingrés mensual de 420 € bruts per vint hores setmanals de dedicació. Les beques d’estiu de Calvià es poden perllongar al mes de setembre i ofereixen una formació pràctica per al desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives que en un futur facilitarà la inserció en el mercat laboral. La selecció dels becaris se centra bàsicament en la mitjana de notes acadèmiques.

El programa BECAlvià per a l’estiu va començar a funcionar el 1993 i ha servit per posar en valor els estudiants del municipi i el seu futur professional. Cal destacar que des de l’any 2011 totes les beques han d’estar donades d’alta a la Seguretat Social.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt