Ara llegint
Més de 8.000 persones ja han sol·licitat els bons per fer turisme interilles aquest estiu

Més de 8.000 persones ja han sol·licitat els bons per fer turisme interilles aquest estiu

En menys de 24 hores, 8.000 persones són ja beneficiàries de les ajudes impulsades per l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB), per a fer turisme interilles aquest estiu, conegudes com a bons turístics.

Sota el lema de la campanya “Viatjarem presentada a FITUR, la AETIB ha posat en marxa aquesta subvenció de 100 euros perquè els residents de les Illes viatgin interilles.

L’objectiu d’aquesta ajuda és fomentar els viatges interilles i l’oferta complementària baix tres condicions: el viatge a una altra illa diferent de la de residència, una estada mínima de dues nits i realitzar la reserva a través de les agències de viatges adherides al projecte.

La convocatòria que compta amb un pressupost d’un milió d’euros ampliable a dos i amb càrrec al pressupost de la AETIB per a enguany, està sent un èxit. La participació a través del formulari web no ha tingut incidències significatives; a més la AETIB ha posat a la disposició de la ciutadania atenció via email, telefònica i per xarxes per a facilitar la inscripció a les persones usuàries.

Aquesta ajuda la podran demanar aquells ciutadans que estiguin empadronats a les Illes i que s’allotgin en un establiment turístic reglat i situat fora de la seva illa de residència.

L’estada mínima serà de dues nits i per a percebre aquests 100 euros màxim per persona serà condició imprescindible haver realitzat la reserva a través de les agències de viatges adherides al projecte.

Aquesta línia d’ajudes persegueix fomentar la realització de viatges, amb pernoctació i d’àmbit autonòmic, entre la ciutadania balear. La convocatòria comptarà amb un pressupost d’un milió d’euros ampliable a dos i amb càrrec al pressupost de l’AETIB per a enguany.

Respecte als períodes subvencionables, els serveis turístics objecte d’aquestes ajudes hauran de ser prestats dins dels següents períodes:

  • Del 15 de juny fins al 30 de juny de 2021 (tots dos inclosos i amb l’excepció del 23 al 27 de juny)
  • De l’1 de setembre al 15 de novembre 2021 (tots dos inclosos)

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt