Ara llegint
Quarta promoció de joves emprenedors d’Inca, 24 joves preparats per impulsar l’economia local

Quarta promoció de joves emprenedors d’Inca, 24 joves preparats per impulsar l’economia local

Quarta promoció de joves emprenedors d'Inca, 24 joves preparats per impulsar l'economia local

Després de sis mesos de feina, els 24 integrants de la quarta promoció de l’Escola de Joves Emprenedors d’Inca han celebrat l’EYE- Expo Young Entrepreneur. Aquest esdeveniment és com la graduació, on es presenten tots els resultats de l’etapa de formació.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Promoció Econòmica, Maritxe Fernández, i els membres del jurat. Pere Jimenez (IDI), Ricardo Moreno (SECOT) i Cati Barceló (Cambra de Comerç de Mallorca), i la directora de l’escola, Nieves Villena,  han donat la benvinguda als joves a les seves famílies.

“El nostre objectiu és conscienciar als joves sobre la importància de convertir-se en una persona emprenedora, amb actitud, motivació i creativitat. D’aquesta manera, intentam recolzar a tots els joves d’Inca perquè confiïn en si mateixos i descobreixin els seus talents, tot això mentre treballen en equip, superen desafiaments i es diverteixen», assenyala la regidora d’Innovació i Empresa, María José Fernández.

Expo Young

EYE- Expo Young Entrepreneur, és un esdeveniment d’accés lliure i gratuït, on els joves alumnes han mostrat al jurat les quatre idees en les quals van estar treballant per a donar solucions a problemàtiques socials dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per a millorar la vida de la joventut a Inca. A més, rebran els seus diplomes que els acredita com a persones emprenedores. Les idees presentades estan creades per joves per a joves i les temàtiques que abordaran seran la salut mental dels adolescents, el desenvolupament personal i professional, la cura del medi ambient i el reciclatge i l’activitat física dels joves d’Inca.

«Amb aquesta iniciativa volem impulsar l’esperit emprenedor que tant ha caracteritzat sempre als inquers i les inqueres i fomentar les inquietuds per aquesta àrea de coneixement», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Des de l’Ajuntament d’Inca han volgut recordar que el grup de joves han superat amb èxit 6 mesos de formació i millorar les seves competències emprenedores, la seva educació financera, la seva creativitat i desenvolupar tot el seu potencial enfrontant reptes i desafiaments d’acte-superació, mentre es divertien.

L’EJE INCA és una iniciativa, pionera en l’àmbit nacional, impulsada per l’Ajuntament d’Inca concebuda per a impulsar el desenvolupament personal i professional dels joves d’entre 14 i 20 anys, a través de la metodologia “aprendre fent” i la ludificació. Aquest esdeveniment, a més compta la col·laboració d’ACIRI, Teatre Principal d’Inca, l’àrea d’Antoni Peña Mir i Grupo ASPRO Baleares.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt