Ara llegint
Activitats de bolets i observació d’aus amb el Museu Balear de Ciències Naturals

Activitats de bolets i observació d’aus amb el Museu Balear de Ciències Naturals

El Museu Balear de Ciències Natura de Sóller durà a terme el proper dia 21 de novembre la seva activitat anual referida als bolets. Aquest any, malgrat la situació sanitària, la institució continuarà fent totes les activitats que la situació de la COVID 19 els permeti.

Per aquest dissabte, el taller “Temps de bolets”: identificació i petita degustació començarà a les 10h amb places limitades que es poden reservar cridant al telèfon 971 634 064

Ja per finals de mes, concretament dia 28 de novembre, el Museu durà a terme una altra activitat però en aquest cas serà fora de les seves instal·lacions. Una jornada d’observació d’aus al Parc Natural de Llevant que durarà de les 10h a les 13’30h. Les places són també limitades i per això cal fer la reserva al propi museu.

Una activitat molt interessant al Parc Natural de Llevant.

El Museu de Ciències Naturals forma part del projecte #MuseusSegurs, una iniciativa per a conèixer els museus i altres llocs patrimonials de Mallorca. Aquesta tardor i hivern aprofita per visitar de la mà de diferents experts, tots aquests espais que mai has visitat perquè no has tengut temps, treballaves o simplement per desconeixement. Nosaltres t’oferim gestionar i realitzar la visita guiada en els diferents equipaments que surten a la llista amb petits grups estables de màxim deu persones. Sols heu de triar una data i contactar amb qualsevol dels museus participants. Si us animau, vos donarem un passaport , completant l’itinerari, aconseguireu el vostre regal! Aquests són els museus o centres que hi participen:

– Museu d’Història de Manacor i molí d’en Fraret

– Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca

– Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller

– Museu Arqueològic de Son Fornés:

 – Museu de Pollença

 – Museu Marítim de Mallorca

 – Museu d’es Baluard 

– Museu d’Art Sacre

 – Museu de Mallorca

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt