Ara llegint
Calvià, el vuitè municipi que incorpora la seva informació urbanística al visor del Consell

Calvià, el vuitè municipi que incorpora la seva informació urbanística al visor del Consell

Calvià, el vuitè municipi que incorpora la seva informació urbanística al visor del Consell

L’Ajuntament de Calvià ofereix des d’avui tota la informació urbanística del municipi gràcies al visor web desenvolupat pel Consell de Mallorca i que permetrà al consistori oferir en obert i manera gratuïta tot un seguit de dades municipals. Aquesta eina permet visualitzar i utilitzar informació urbanística  a través d’un simple navegador d’Internet.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora ha anunciat que amb la incorporació de Calvià ja són vuit els municipis que s’han adherit a aquesta eina impulsada per la Direcció Insular de Suport i Gestió Municipal.

Segons Alzamora, la posada en marxa d’aquesta eina és una passa més en la política de transparència  i bona gestió que impulsa la institució insular. “Facilitam l’accès a la informació del planejament urbanístic vigent al terme municipal accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, sense necessitat de realitzar una consulta als Serveis Tècnics municipals”.

El Visor Urbanístic de Calvià, ben igual que la resta del que ja funcionen, va adreçat a professionals del sector, com arquitectes o enginyers perquè disposin d’un accés immediat a la normativa urbanística municipal, en l’elaboració de projectes dins el terme municipal, però també a ciutadans que vulguin conèixer la situació urbanística de les seves propietats en un sol clic.

De moment, els ajuntaments d’Alaró, Algaida, Andratx, Binissalem, Calvià, Costix, Felanitx, Llubí i Muro fan servir aquesta eina.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt