Ara llegint
El Consell convoca un concurs per donar nom a la gussi construïda pels mestres d’aixa

El Consell convoca un concurs per donar nom a la gussi construïda pels mestres d’aixa

El Consell convoca un concurs per donar nom a la gussi construïda pels mestres d'aixa

El Consell de Mallorca ha posat en marxa un concurs per escollir el nom a la nova barca que ha estat construïda pels mestres d’aixa del Consell de Mallorca. El gussi és una barca petita per pescar que té la mateixa forma a proa i a popa, i això li permet remar en les dues direccions amb facilitat. La construcció d’aquesta barca ha estat possible gràcies a les plantilles del mestre Antoni Llonch.

Una vegada construïda, el Consell ha convidat els mallorquins a suggerir un nom que capti l’essència i esperit d’aquesta nova barca. Es poden proposar noms dintre d’aquestes categories: illots, aus marines, plantes aquàtiques, fauna marina, topònims mallorquins, noms de vents, etcètera El nom seleccionat serà imprès al costat de la barca.

Les propostes han de ser presentades abans del 4 de desembre a través d’un formulari en línia que està disponible a Internet. Les explicacions han de ser breus i concises, amb un màxim de 500 caràcters per a descriure la teva proposta. Després d’escollir els millors noms, hi haurà una segona ronda per compartir els noms preseleccionats i que aquests puguin ser votats per finalment triar el nom guanyador entre tots i totes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt