Ara llegint
Els nins del Consell d’Infants de Felanitx sembren arbres a diferents punts del municipi

Els nins del Consell d’Infants de Felanitx sembren arbres a diferents punts del municipi

Els nins del Consell d'Infants de Felanitx sembren arbres a diferents punts del municipi

Una quarantena de membres del Consell d’Infants de Felanitx han participat en la sembra d’arbres i plantes a diferents punts del municipi. L’Ajuntament de Felanitx va adquirir el compromís de col·laborar a fer la sembra ja que la falta de més espais verds era una demanda feta pels nins i nines als representants polítics. La plantació de plantes i arbres s’ha fet al passeig Joan Estelrich de Felanitx, parc infantil de Portocolom, la plaça de s’Horta i parc infantil de Cas Concos.

La regidora de medi ambient en funcions de l’Ajuntament de Felanitx, Catalina Soler ha dit que «fa dos consells de la infància una de les grans reivindicacions dels nins era que faltaven arbres. El meu compromís era que mentre jo fos regidora de la infància i de medi ambient cada final de curs amb els actuals membres de la infància se sembrarien arbres. És una manera de conscienciar als infants que la naturalesa, arbres, plantes són vida i és oxigen»

És la segona vegada que es fa aquesta activitat amb una resposta molt positiva per part dels infants ja que veuen escoltades les seves propostes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt