Ara llegint
En els esdeveniments del Govern Balear es servirà producte local

En els esdeveniments del Govern Balear es servirà producte local

En els esdeveniments del Govern Balear es servirà producte local

El director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, ha presidit una reunió decisiva amb els caps de gabinet de totes les conselleries del Govern Balear amb l’objectiu de fomentar el consum del producte local en els actes organitzats per l’executiu. Llabrés ha destacat la importància de que l’administració doni l’exemple en la promoció dels productes locals, subratllant que les pràctiques que es demanen als consumidors i al sector privat han de ser implementades en primer lloc pel sector públic.

La Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local ja ha posat en marxa un programa destinat a promoure el producte agroalimentari local. Aquest programa, que ha començat amb la definició i identificació dels productes locals, cerca reforçar la connexió entre els consumidors i els productors locals, alhora que fomenta la sostenibilitat i el suport a l’economia local.

Durant la reunió, s’han debatut les estratègies per incorporar els productes locals en esdeveniments oficials i actes organitzats pel Govern, amb l’objectiu de crear un impacte positiu en el consum i la visibilitat d’aquests productes. S’han explorat diferents formes de col·laboració entre les conselleries per assegurar que els productes locals estiguin presents de manera destacada en una àmplia gamma d’ocasions oficials.

Aquesta iniciativa s’alinea amb els esforços per fomentar la sostenibilitat i promoure la producció local com a part integral de la identitat i l’economia de la regió. Amb aquesta acció, el Govern busca consolidar la seva responsabilitat en la promoció i suport als productors locals, sent un exemple de pràctiques sostenibles i consum responsable.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt