Ara llegint
Formentera compta amb una nova ruta ornitològica a l’estany Pudent

Formentera compta amb una nova ruta ornitològica a l’estany Pudent

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, ha presentat avui migdia una nova ruta ornitològica creada al camí des Brolls. Al voltant del perímetre de l’estany Pudent s’han instal·lat vuit panells que recullen informació sobre el valor natural de la zona, el passat del patrimoni saliner i l’avifauna d’aquesta zona humida.

A més, a partir del proper 15 de juny s’instal·larà una pantalla d’observació d’aus que no s’ha pogut posar ara per evitar molèsties a les aus que estan en el procés de nidificació.

El recorregut de l’itinerari ornitològic és de 4,3km (només anada) i es pot fer a peu (1h 20 minuts) i amb bicicleta (20 minuts). Aquest projecte ha estat finançat amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible a través dels Segments Estratègics Turístics, i ha tengut un cost de 5.810,58 euros. Dins d’aquesta iniciativa es preveu que es facin dues noves rutes més: una amb informació de 14 elements patrimonials i una altra ruta esportiva per córrer que estarà senyalitzada des de la zona de Llevant i envoltarà l’estany Pudent.

El cap de promoció turística Carlos Bernús ha destacat durant la presentació que aquests projectes han estat demanats pel sector turístic de Formentera i van en la línia de “crear noves experiències per als turistes relacionades amb la natura, el patrimoni i la cultura i l’esport, de les quals també podran gaudir els residents”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt