Ara llegint
Guardó Oceans 2020 per a Beatriz Morales-Nin de l’Imedea

Guardó Oceans 2020 per a Beatriz Morales-Nin de l’Imedea

La doctora Beatriz Morales-Nin, investigadora de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), ha estat premiada amb el guardó Oceans 2020 de la Societat Atlàntica d’Oceanògrafs en reconeixement a la seva contribució a les ciències marines i a l’educació i la conscienciació social en defensa dels oceans i de la vida que allotgen.

Professora d’investigació del CSIC a l’IMEDEA, ubicat a Esporles, del qual ha estat directora durant vuit anys (2008-2016), Beatriz Morales-Nin és ecòloga marina experta en peixos i en gestió sostenible de recursos pesquers reconeguda internacionalment. És la investigadora més experta de l’Estat en estudis d’esclerocronologia (la datació de l’edat i de la composició química de teixits calcificats).

El seu camp de recerca principal són els otòlits de peixos. És autora i coautora de més de 250 articles de recerca, set llibres i 19 capítols de llibres, i ha participat directament en 82 projectes. Ha estat la primera dona gestora del Programa (actualment, subprograma) de Ciències Marines del Pla Nacional d’R+D+I, així com coordinadora d’una gran xarxa d’òrgans finançadors de recerca europeus i de projectes europeus diversos.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt