Ara llegint
HORECA Balears, del 5 al 7 de febrer, connectarà el producte local i l’hostaleria

HORECA Balears, del 5 al 7 de febrer, connectarà el producte local i l’hostaleria

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural participarà en la fira HORECA Balears, que se celebrarà a Palma del 5 al 7 de febrer, amb l’objectiu de donar a conèixer el producte agroalimentari de les illes al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering. El director general d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Llabrés, ha destacat que aquesta iniciativa s’emmarca en la línia de treball del Govern per reforçar la visibilitat i la promoció del producte local, tant a les fires locals, nacionals i internacionals, com al canal HORECA, que permet arribar tant als residents com als turistes que visiten les Balears cada any. La Conselleria disposarà d’un estand on els operadors agroalimentaris interessats podran mostrar els seus productes, com ara formatges, embotits, vins, olis, mel, fruits secs, etc. A més, hi haurà demostracions culinàries i tasts dels productes exposats, a càrrec dels alumnes de formació professional de Cuina i de l’Escola d’Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears. Una de les activitats més destacades de la fira serà el segon Concurs de Cuina amb Peix Popular, que pretén promocionar les marques de qualitat del sector pesquer, com ara Peix Nostrum (Eivissa) i Millorquín (Mallorca). El concurs tindrà lloc a les tres illes, amb una final que enfrontarà els tres cuiners guanyadors de cada una. El concurs de Mallorca serà el 6 de febrer, el d’Eivissa el 27 de febrer i el de Menorca el 13 de març.

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural és una de les entitats que dona suport a la fira HORECA Balears, que se celebrarà a Palma del 5 al 7 de febrer, amb l’objectiu de donar a conèixer el producte agroalimentari de les illes al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering.

El director general d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Llabrés, ha destacat que aquesta iniciativa s’emmarca en la línia de treball del Govern per reforçar la visibilitat i la promoció del producte local, tant a les fires locals, nacionals i internacionals, com al canal HORECA, que permet arribar tant als residents com als turistes que visiten les Balears cada any.

La Conselleria disposarà d’un estand on els operadors agroalimentaris interessats podran mostrar els seus productes, com ara formatges, embotits, vins, olis, mel, fruits secs, etc. A més, hi haurà demostracions culinàries i tasts dels productes exposats, a càrrec dels alumnes de formació professional de Cuina i de l’Escola d’Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears.

Una de les activitats més destacades de la fira serà el segon Concurs de Cuina amb Peix Popular, que pretén promocionar les marques de qualitat del sector pesquer, com ara Peix Nostrum (Eivissa) i Millorquín (Mallorca). El concurs tindrà lloc a les tres illes, amb una final que enfrontarà els tres cuiners guanyadors de cada una. El concurs de Mallorca serà el 6 de febrer, el d’Eivissa el 27 de febrer i el de Menorca el 13 de març.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt