Ara llegint
Jordi Vanrell substitueix Llorenç Gelabert com a president de l’Associació d’Antics Blavets

Jordi Vanrell substitueix Llorenç Gelabert com a president de l’Associació d’Antics Blavets

Jordi Vanrell és, des d’ahir, el nou president de l’Associació d’Antics Blavets de Lluc en substitució de Llorenç Gelabert, que ostentava el càrrec des de l’any 2005.

Segons ha explicat avui el nou president, Gelabert “ja tenia ganes de canvi” i ha comentat que “em vengeren a cercar per presidir l’entitat i al final m’hi he decidit”. Segons Jordi Vanrell, donarà un caràcter continuista a l’entitat “procurant millorar tot allò que es pugui”.

Vanrell va ser Blavet de Lluc entre els anys 1990 i 1994. La música que va aprendre a Lluc l’ha duit a convertir-se en el president de la Banda de Música de Sa Pobla i també en president de l’Escola de Música d’aquesta localitat, així com director de l’Escola de Música de Sóller.

El nou president de l’Associació d’Antics Blauets és natural de Sa Pobla, com també ho han estat els seus dos predecessors. Llorenç Gelabert, a més, va ser batle de Sa Pobla, i l’anterior president, Biel Ferragut, és l’actual batle.

Aquesta entitat és l’encarregada, cada any per la Diada de Lluc, el mes de setembre i des de fa més de quatre dècades, d’organitzar la Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana de Mallorca, que cada any aplega uns 10.000 participants.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt