Ara llegint
La Cooperativa de Sóller ofereix a partir de dilluns un menú diari de quilòmetre zero

La Cooperativa de Sóller ofereix a partir de dilluns un menú diari de quilòmetre zero

La Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller posa en marxa el proper dilluns una nova iniciativa que consistirà en oferir un menú diari per emportar elaborat íntegrament amb producte local.

L’entitat aprofita una línia d’ajuts del Govern Balear adreçat a la promoció dels productes de quilòmetre zero per posar en marxa el nou projecte, de moment en fase de proves. El cuiner Aleix Viada serà l’encarregat de cuinar els plats a les instal·lacions del centre Capvespre, ubicat dins el mateix recinte de la cooperativa, mentre que els menús es vendran al supermercat que també manté obert l’entitat centenària.

Els responsables de la Cooperativa Agrícola de Sóller amb Aleix Viada. (Foto: Pere Joan)

El cuiner es nodrirà dels productes de temporada i de quilòmetre zero de la botiga de la cooperativa i tendrà preus avantatjosos per als socis de l’entitat.

El president de la Cooperativa, Miquel Gual, ha explicat que “durem els nostres productes de l’hort a la taula directament” i ha comentat que “no es tracta d’obrir una nova línia de negoci, sinó de col·laboració per obtenir més vendes a la botiga i donar un nou servei al consumidor”.

El cuiner Aleix Viada, per la seva banda, ha explicat les “enormes possibilitats” que té el producte local mallorquí en el món de la gastronomia, “moltes d’elles no massa explorades”, i ja ha anunciat un menú especial per al proper Nadal. El menú té un preu de 9 euros.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt