Ara llegint
Mallorca i la seva cuina, protagonistes de la nova temporada de MasterChef

Mallorca i la seva cuina, protagonistes de la nova temporada de MasterChef

El conegut programa-concurs MasterChef, produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia, es desplaçà a la capital de Mallorca on enregistrà una prova d’exteriors que formarà part de la novena edició del talentshow culinari, que s’estrenarà el 13 d’abril a La 1 de TVE.

El rodatge es va desenvolupar en un dels entorns més emblemàtics de l’illa: el parc de la Mar, on conflueixen la Catedral de Mallorca i el passeig Marítim de Palma.

L’emissió del programa, que per a la presència a l’illa ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Turisme i de la Fundació Turisme Palma 365, suposarà per al destí un impacte promocional important, ja que és un dels formats líders d’audiència en prime time de la televisió pública espanyola. 

El producte gastronòmic local serà un dels grans protagonistes del programa. Els menús que elaborin les persones aspirants comptaran amb alguns dels ingredients autòctons més característics de la gastronomia mallorquina. A més, per aquesta ocasió es va comptar amb dos xefs de renom: Maca de Castro i Santi Taura.

La presència d’aquest concurs de talents culinari i del seu famós jurat, format per Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz i Pepe Rodríguez, contribuiran a mostrar l’illa com una destinació turística gastronòmica de primera. 

En aquesta línia, Pepe Rodríguez ha assenyalat que «per a nosaltres, venir a Mallorca representa el començament perfecte amb vista a MasterChef 9. L’edició anterior va ser la més vista de la nostra història i els nostres seguidors no deixen de demanar-nos que els sorprenguem. Aquí estam tranquils: l’entorn, la cultura i la gastronomia de Palma són perfectes per aconseguir-ho».

Per part seva, Samantha Vallejo-Nágera ha apuntat que «em sent a casa, després de tants d’estius de la meva infància a Palma. A MasterChef som uns enamorats de la cuina mediterrània, dels plats amb sabor que ens fan gaudir a taula. Esperem que els nostres aspirants estiguin a l’altura del que els envolta». Finalment, Jordi Cruz també ha volgut valorar la presència de MasterChef a Mallorca: «Sempre desitjam tornar a les Illes. Valorar els aspirants nous en una prova d’exteriors al parc de la Mar és tot un privilegi que sabrem aprofitar». 

MasterChef instal·là les cuines a Palma seguint controls de seguretat estrictes, tant pel que fa al muntatge, com a la ubicació de les instal·lacions necessàries. Així mateix, es varen aplicar les mesures de prevenció de la covid-19 més rigoroses. L’equip tècnic, les persones aspirants i el jurat han estat sotmesos a tests sanitaris previs i des de l’Ajuntament de Palma s’ha desenvolupat un pla de control d’accessos.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt