Ara llegint
Pollença reclama al Govern una reforma urgent de la Unitat Bàsica de Salut del Port

Pollença reclama al Govern una reforma urgent de la Unitat Bàsica de Salut del Port

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha reclamat al Govern de les Illes Balears, durant una reunió mantinguda amb els tècnics de la Conselleria de Salut, “la reforma urgent” de l’actual Unitat Bàsica de Salut del Port de Pollença.

“L’estat d’aquest edifici així com de la seva infraestructura és lamentable i en absolut adequada per oferir un servei com toca, i així ho han reconegut des de la Conselleria” ha declarat el batle qui, durant la trobada, ha ofert alternatives a l’administració autonòmica amb la finalitat d’accelerar “el màxim possible” l’inici de les obres de remodelació. “Necessitam urgentment una unitat bàsica de salut en condicions ja que l’actual no pot prestar els serveis sanitaris als pollencins i pollencines adequadament” ha explicat.

En aquest sentit, el batle ha proposat que “si la Conselleria no té el pressupost per dur a terme el condicionament del centre sanitari, que sigui l’Ajuntament de Pollença qui avanci els diners per a la seu inici”. Per a això, ha explicat, el Govern ha de trobar la fórmula jurídica que permeti aquesta acció ja que, ara, “el més necessari és solucionar un problema que arrossegam des de fa anys i que s’hauria d’haver solucionat durant la legislatura passada tal com va pactar l’antic equip de govern”.

Per part de la Conselleria, ha conclòs el batle, “hem vist que hi ha bona predisposició per abordar aquest tema i han manifestat el seu compromís de redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible perquè, abans que finalitzi l’any, la reforma de la unitat bàsica de salut estigui llesta”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt