Ara llegint
Muro instal·la càmeres de vigilància al punt verd per garantir el seu bon ús

Muro instal·la càmeres de vigilància al punt verd per garantir el seu bon ús

L’Ajuntament de Muro ha decidit posar en marxa des d’avui mateix, càmeres de vigilància controlades per la Policia Local al punt verd de Muro i als seus accessos per a assegurar que tothom faci un bon ús de les instal·lacions.

Davant comportaments irrespectuosos amb la normativa i actual ordenança municipal de neteja i residus urbans, aquesta mesura permetrà identificar i sancionar a aquelles persones que abandonin qualsevol classe de residu a la via pública amb multes que poden arribar fins als 600 €. 

Segons informa l’Ajuntament de Muro, el punt verd del municipi és una de les deixalleries de tota Mallorca, amb l’horari més extens: de dilluns a divendres de 08.00 a 20.00 h, dissabte de 08.00 a 15.00 h i diumenge de 08.00 a 13.00 h. A més, Muro també compta amb un calendari de recollida de residus porta a porta, al nucli de Muro, amb l’obligatorietat de separar els residus domèstics en les cinc fraccions següents: envasos lleugers (dilluns i divendres); matèria orgànica (dimarts, dijous i diumenge); rebuig (dimecres); envasos de vidre (dissabte matí) i paper-cartó (dissabte horabaixa).

Alhora, s’ofereix un servei de recollida gratuïta a domicili de trastos, mobles, i altres residus voluminosos a tot el municipi, telefonant al 971 52 30 07. 

 Des de l’Ajuntament, i concretament l’àrea de medi ambient, s’agraeix la col·laboració de tota la ciutadania, per a fer de Muro, un municipi més net. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt