Ara llegint
Les ITV de Mallorca obriran els dissabtes d’abril i maig

Les ITV de Mallorca obriran els dissabtes d’abril i maig

Les ITV de Mallorca obriran els dissabtes d'abril i maig

Les cinc estacions d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) obriran els dos darrers dissabtes d’abril (20 i 27) i els quatre de maig (6, 11, 18 i 25). Això permetrà habilitar 6.000 cites més per inspeccionar vehicles. El Consell de Mallorca ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària del servei amb l’objectiu d’evitar que les llistes d’espera augmentin

La possibilitat de demanar hora s’obrirà el dilluns anterior a cada un dels dissabtes esmentats. De fet, avui, ja s’ha habilitat el dispositiu perquè les persones usuàries puguin demanar cita per a dissabte que ve.  

Està previst, amb aquesta obertura excepcional, poder inspeccionar devers 1.000 vehicles cada dissabte a les  cinc estacions d’ITV de Mallorca: Palma I (polígon de Son Castelló), Palma II (polígon de So n’Oms), Manacor, Inca i l’estació mòbil de Calvià.  

S’ha arribat a un acord amb els treballadors que volien fer feina en cap de setmana i amb els personal que hi haurà disponible per a aquests dissabtes, es garanteix poder fer 1.000 inspeccions cada dia a les cinc estacions. 

D’altra banda, com va anunciar el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, els pròxims mesos està previst que entri en funcionament l’estació nova de Calvià, ubicada al polígon de Son Bugadelles. Això permetrà doblar el nombre d’inspeccions que actualment fa l’estació mòbil i es preveu que es passi de 4.000 a 8.000inspeccions mensuals. Les obres de la nova ITV de Calvià estan acabades i ara s’enllesteix la dotació dels serveis i la maquinària necessària. La inversió ha estat d’1,9 milions d’euros.  

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt