Ara llegint
Nou centres de salut de Mallorca entraran en obres aquest 2022

Nou centres de salut de Mallorca entraran en obres aquest 2022

El Servei de Salut de les Illes Balears ha licitat la concessió d’obra de nou centres de salut i unitats bàsiques de salut a Mallorca per un valor estimat de 86’5 milions d’euros. Es tracta d’una única concessió per executar les obres de construcció dels nou equipaments sanitaris nous, que està previst que comencin al llarg de 2022.

La concessió d’obra afectarà els centres de salut Bons Aires (Palma), Nuredduna (Artà), Pollença, Son Ferriol (Palma) i Trencadors (s’Arenal de Llucmajor), i les unitats bàsiques de salut de Consell, Montuïri, Sant Joan i Santa Margalida.

El Govern de les Illes Balears ha desenvolupat un pla d’infraestructures sanitàries que aposta per millorar i modernitzar la xarxa sanitària pública i també per cobrir les necessitats sanitàries demandades pels veïnats dels barris de Palma i dels municipis de la Part Forana esmentats a causa de l’augment de la població, segons han explicat. Per això s’ha previst construir aquests nou centres de salut i unitats bàsiques de salut, amb l’objectiu de substituir les infraestructures sanitàries actuals, que tenen deficiències estructurals que no es poden solucionar fent-hi obres d’ampliació i reforma, amb la qual cosa s’aconseguirà també ampliar la cartera de serveis que es presta als centres actuals d’aquests nuclis de població.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt