Ara llegint
Adéu Pep Passador, has partit però el teu record queda entre nosaltres

Adéu Pep Passador, has partit però el teu record queda entre nosaltres

La vida no sempre és com tots voldríem i així ens ho demostra haver perdut al nostre company Pep  Mayol (Passador). Amb ell, els signants d’aquest escrit, compartírem els 15 mesos de  servei militar, la reclutada de Juliol/75 al Puig Major. En Pep era una gran persona i fou encara un millor company que ens ajudà a passar bé i aviat, aquells mesos d’estança a la base militar. Tots els que conformàrem aquella reclutada, sempre ho hem recordat com un temps viscut amb intensitat i goig perquè érem un grup molt ben avingut.

En Pep fou una peça cabdal per  viure moltes anècdotes que avui recordem amb molta amb alegria, nostàlgia i bons records. De fet, cada any ens  trobem per dinar tots plegats i recordar aquells temps viscuts. Ell mai hi va faltar. Enguany serem un manco. Ens faltarà en Pep i les seves històries i companyia. No és fàcil dir adéu o omplir una cadira buida. Són més coses. Són els temps de les nostres joventuts que en el servei militar deixaren empremta de tots i cada un de nosaltres. Foren temps en els que era necessari el suport i conhort dels companys. El d’en Pep fou sempre per tots incondicional.  Aquest és l’amic que tots trobem i trobarem a faltar, però no debades deixarem de retrobar-nos per això, per recordar-lo i dedicar-li aquest dia en especial.

Adéu amic Pep i per la seva família, us desitgem el millor i, sobretot, un enviem el nostre més sentit condol. Nosaltres, com vosaltres, érem també un poc la seva família.

Descansa en pau.

Companys Puig Major Juliol/75.    

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt