Ara llegint
TALLERS: Envolta’t de de seguretat! Prevenció d’incendis forestal a ca teva

TALLERS: Envolta’t de de seguretat! Prevenció d’incendis forestal a ca teva

El proper dia 30 de novembre i 5 de desembre, Esporles serà la seu del taller “Envolta’t de Seguretat ! Prevenció d’incendis forestals a ca teva, organitzat per Tramuntana XXI.

Vius a Serra de Tramuntana i vols protegir casa teva davant el cada vegada major risc d’incendis forestals? Treballes o vols treballar en el sector forestal i adquirir coneixements per a assessorar i gestionar finques a zones rurals?

Aquests dos tallers estan especialment adreçats a residents d’habitatges situades en zones forestals, a propietaris, pagesos i gestors de finques rurals, així com a estudiants i a tota persona interessada en la gestió i conservació dels espais forestals.

Al taller teòric, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de Sa Fàbrica (Esporles) el dia 30 de novembre a les 18h, aprendrem com protegir els habitatges i espais urbans propers a zones forestals dels riscos ambientals als quals s’enfronten.

Al taller pràctic, el dissabte 5 de desembre a les 10.30h, també a Esporles, tindrem l’oportunitat de conèixer in situ com aplicar aquestes mesures de protecció.

Ambdós tallers seran impartits per Empar Benlloch, tècnica forestal.

AFORAMENT LIMITAT. Inscripció prèvia:

  • TALLER TEÒRIC: https://ticketib.com/ca/events/taller-teoric-envolta-t-de-de-seguretat-prevencio-d-incendis-forestal-a-ca-teva
  • També es retransmetrà per streaming al Canal de Youtube de Tramuntana XXI: https://www.youtube.com/channel/UCVuvzzyrW6-KFJkOmV84x5g
  • TALLER PRÀCTIC: https://ticketib.com/ca/events/taller-practic-envolta-t-de-seguretat-prevencio-d-incendis-forestals-a-ca-teva

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt