Ara llegint
La fona fou present a Biniali amb un gran èxit

La fona fou present a Biniali amb un gran èxit

El C.F. Mallorca s’imposa clarament dins Homes i Nins, i el Lloseta dins Dones.

José Ramon Garcia, Antònia Cuenca i Lluís Mestre triomfadors a Biniali.

I a pesar de la insuportable calor, dissabte passat, a partir de les sis del capvespre, les pistes de tenis del Camp d’Esports de Biniali, acolliren una nova edició de la Tirada Fira de Biniali, baix de l’organització del C.F. Ciutat, modalitat pilota, puntuable pel Campionat de Mallorca de l’especialitat, que a pesar de les altes temperatures, aconseguí congregar un total de 37 tiradors (19 homes, 6 dones i 12 nins).

José Ramon Garcia, tornà a triomfar, dins la categoria d’Homes.

El C.F. Mallorca seguí comandant, dins la categoria d’homes, amb un incombustible i encertat José Ramon Garcia, podríem dir, perfectament, que un dels millors llançadors dins la modalitat de pilota que, de nou, tornà aconseguí la màxima puntuació del capvespre esportiu, 22 punts, 7 dianes i 15 impactes; només inquietat per un dels valors en alça, Jeroni Matamalas (P.D.), amb 20 punts, 6 dianes i 14 impactes; copant el tercer lloc Pep Cortés (C.F. Llucmajor), amb 18 punts, 5 dianes i 13 impactes.

Homes federats a la tirada de Biniali.

Antònia Cuenca, una vegada més, triomfadora.

Antònia Cuenca (C.F. Lloseta) de nou es torna a imposar, però aquesta vegada només amb un punt d’avantatge sobre Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), darrerament l’eterna segona.

Antònia Cuenca conquerí el primer lloc sumant 11 punts, 1 diana i 10 impactes, mentre Vanesa sumava 10 punts, 2 dianes i 8 impactes.

El tercer lloc fou copat per una altra dels valors en alça dins el tir de passetja, Zaida Munilla (C.F. Maccolins), acumulant 9 punts, 2 dianes i 7 impactes.

Lluís Mestre, guanyador, a només 5 punts del màxim anotador del capvespre.

Lluís Mestre (C.F. Mallorca), que a la darrera tirada, a Campanet, es classificà, en segon lloc, per darrere Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor) fou, a Biniali, l’autèntic crack dins els nins federats, sumant 17 punts (a només 5 punts del màxim anotador del capvespre esportiu), amb 4 dianes i 13 impactes.

El segon lloc fou per Noa De Sousa (C.F. Maccolins), que amb un impactant estil, aconseguí 11 punts, 3 dianes i 8 impactes.

Copant el tercer lloc, dels 12 finalistes, el seu jovençà germà, de només 5 anys, Eizan de

Sousa, amb un punt i un impacte.

Les dones federades a Biniali.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis, artesanals trofeus i productes de la terra, va estar presidit per Miquel Fiol, batlle pedani de Biniali, acompanyat per Xisca Sastre i Xisco Amengual, presidenta i directiu de l’entitat organitzadora, el C.F. Ciutat.

Els nins gaudiren més que ningú.

Vinents tirades.

Ens veiem, el vinent dissabte, 29 de juliol, a partir de les 18’ hores, a la Tirada de Sant Jordi, organitzada pel C.F. Mallorca, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra.

FOTOS i CLASSIFICACIONS:

0ProgramaTiradaBiniali-08-07-2023

FOTOS:  Joan Oliver i Ramon.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt