Ara llegint
4.500 persones jubilades o majors de 65 anys es poden beneficiar dels bons Gaudeix l’illa sènior

4.500 persones jubilades o majors de 65 anys es poden beneficiar dels bons Gaudeix l’illa sènior

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, torna a posar en marxa la convocatòria de subvencions Gaudeix l’illa sènior. La finalitat principal d’aquesta tercera edició és incentivar el temps de lleure de la gent gran i també, a través de les activitats esportives, l’envelliment actiu. 

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha destacat que «el programa Gaudeix l’illa va néixer durant sa pandèmia per reactivar el turisme davant la complicada temporada turística. Ara, ha evolucionat cap al Gaudeix l’illa sènior, pensat per fomentar l’envelliment actiu i, per tant, la salut de la gent major». «Contents de poder consolidar aquest programa, que s’ha transformat segons les necessitats del moment», ha conclòs la presidenta.

Així, la Fundació Mallorca Turisme repartirà 2.250 bons per a dues persones, bescanviables per a una estada de dues nits i tres dies en règim de mitja pensió, en un hotel de Mallorca, entre el 10 i el 30 de març. En total, seran 13.500 persones les que s’hauran beneficiat de d’aquest programa des del seu inici. 

Les estades començaran en dimarts dematí i acabaran en dijous migdia, excepte la primera setmana que l’entrada és en divendres i la sortida en diumenge. Totes elles inclouran activitats esportives i de turisme actiu per a les persones beneficiàries, que han de tenir més de 65 anys o estar jubilades.

Les estades es repartiran en quatre tandes:

  • 1a setmana: del 10 al 12 de març      
  • 2a setmana: del 14 al 16 de març
  • 3a setmana: del 21 al 23 de març    
  • 4a setmana: del 28 al 30 de març

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha explicat que «si des de la Fundació Mallorca Turisme rebem més inscripcions que bons disponibles, es procedirà a fer un sorteig davant notari». A més, ha agefit que «en aquesta tercera edició oferim per primera vegada estades de cap de setmana, per poder conciliar amb la vida familiar». 

Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros per aquesta estada (amb berenar i sopar inclòs) i les activitats que es desenvolupin, ja que la Fundació Mallorca Turisme subvenciona els 200 euros restants del valor de l’estada. Per això, el pressupost de la convocatòria és de 450.000 euros, i permetrà cobrir la despesa de 2.250 habitacions dobles en hotels de mínim 3 estrelles.  

Tal com estableix la convocatòria, hi participaran 8 hotels, de quatre zones diferents de l’illa: Palma, serra de Tramuntana i Raiguer, Pla i Llevant, i Migjorn. Cada un oferirà unes 560 estades durant tot el període que dura aquest «Gaudeix l’illa».

Les persones que vulguin optar a un d’aquests bons s’han d’inscriure a <gaudeixsenior.com> fins al 10 de febrer. Han de ser residents a Mallorca, estar jubilades (o parcialment jubilades) o tenir més de 65 anys.  

Per a més informació: www.gaudeixsenior.com

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt