Ara llegint
6.000 bars i restaurants podran tenir purificadors d’aire subvencionats pel Govern

6.000 bars i restaurants podran tenir purificadors d’aire subvencionats pel Govern

El Govern Balear destinarà 5 milions d’euros a finançar els sistemes de purificació d’aire als establiments de la restauració de les Illes Balears, una mesura aprovada ahir pel Consell de Govern que podrà beneficiar més de 6.000 locals.

Concretament la convocatòria servirà per instal·lar mesuradors de CO2 als locals de restauració i sistemes de purificació d’aire que han de servir per frenar l’expansió del virus de la covid-190.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’ha reunit avui amb els representants del sector de la restauració de CAEB i PIMEB, i dels sindicats CCOO i UGT, per informar-los de les actualitzacions en seguretat adoptades pel Govern i explicar en detall la nova convocatòria d’ajudes.

El conseller ha fet una crida a la responsabilitat dels empresaris i treballadors del sector de la restauració, de la mateixa manera que ja ho va fer ahir la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol.

Negueruela ha explicat que s’habilitarà un ajut de 800 euros per a les empreses de restauració sol·licitants, que adquireixin o instal·lin sistemes de ventilació i purificació de l’aire i que comptin amb menys de vint treballadors, en tant que es tracta d’un ajuda adreçada a la petita empresa de restauració.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt