Ara llegint
Els ciutadans amb menys coneixements informàtics podran demanar hora a les farmàcies per vacunar-se

Els ciutadans amb menys coneixements informàtics podran demanar hora a les farmàcies per vacunar-se

El Servei de Salut ha arribat a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) perquè els ciutadans que així ho vulguin puguin demanar cita per ser vacunats a les pròpies farmàcies i per mitjà del web BITCITA.

L’objectiu de la mesura és orientar i ajudar els ciutadans amb menys coneixements informàtics. A InfoVacunaCovid s’ha detectat una afluència rellevant de telefonades d’usuaris que desconeixen el maneig d’eines digitals o que no disposen de connexió a internet. Per aquest motiu s’ha sol·licitat la col·laboració del COFIB, perquè a partir d’ara els usuaris amb aquests problemes puguin demanar cita per internet, des de les farmàcies, per ser vaccinats.

El Servei de Salut, a fi d’agilitar el procés de vaccinació contra la COVID-19, va posar en marxa el 16 d’abril un sistema nou per demanar cita per mitjà d’internet. Per a això va crear l’aplicació BITCITA, fàcil d’usar, molt intuïtiva i que no precisa de cap formació prèvia. .

Fins ara més de 10.000 ciutadans han demanat cita per mitjà de BITCITA per ser vaccinats. En aquests moments ho poden fer els nascuts entre els anys 1952 i 1961.

A les Illes Balears fins ara s’han aplicat 340.000 dosis de vacuna. Això vol dir que 244.500 persones han rebut una primera dosi i altres 99.200 tenen ja la pauta completada.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt