Ara llegint
Els cribratges a Sa Pobla treuen a la llum 44 nous positius

Els cribratges a Sa Pobla treuen a la llum 44 nous positius

El Servei de Salut de les Illes Balears ha detectat 44 nous casos positius a Sa Pobla durant el cribratge massiu que s’ha duit a terme en un envelat situat prop del Centre de Salut Torrent de Sant Miquel d’aquesta localitat.

El dispositiu per al cribratge, en el qual hi han participat 25 professionals de l’atenció primària en total, ha estat organitzat per la Central de Coordinació per a la covid-19 en una campanya iniciada diumenge passat, després d’una crida del Servei de Salut a la qual els residents del municipi han donat “una bona resposta”, segons han explicat des del Govern Balear. Gràcies a la gran afluència de persones per fer-se les proves, el dispositiu s’ha ampliat fins a la jornada d’avui dijous.

Quan el ministre de Sanitat, Salvador Illa, anuncia l’arribada de la vacuna a Espanya “en menys d’un mes”, a dia d’avui el Servei d’Epidemiologia del Govern Balear ha notificat al Ministeri de Sanitat 236 nous casos en les darreres 24 hores i una mort. D’aquesta forma la comunitat autònoma assoleix els 26.620 casos acumulats i registra 427 morts.

El Servei d’Epidemiologia també ha informat que hi ha 91 sanitaris contagiats i 199 en vigilància, i que a les residències d’ancians hi ha 62 casos actius i 38 ancians hospitalitzats.

La taxa de positivitat apuja al 6’01%, mentre que Mallorca té 162 pacients a planta i 43 a la UCI; Eivissa 20 pacients a planta i 5 a la UCI; i Menorca 10 a planta i 3 a l’UCI. En conjunt les Illes Balears tenen 192 pacients ingressats a planta i 51 a la UCI.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt